Toimitusehdot

1.Toimitus

Asiakkaan maksama tilaus toimitetaan asiakkaalle 2-14 päivän kuluessa. Anello ei ole korvausvelvollinen tapauksessa, jossa posti hukkaa toimituksen ja jonka vuoksi toimitus viivästyy yli 14 päivää. Jos posti hävittää lähetyksen lopullisesti on Anello korvausvelvollinen. Maksettu tilaus on asiakkaan ja toimittajan puolesta sitova.

Tomituskulut ovat kaikkiin tuotteisiin 3,90 € (sis. alv.)

2. Maksutavat

Tuotteet maksetaan aina tilauksen yhteydessä verkkopankissa, luottokortilla tai debit/electron pankkikortilla.

Paypal Izettle on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

3. Tuotteet

Anello on vastuussa siitä, että tuotteet vastaavat verkkokaupan kuvausta. 

4.Takuu ja Palautukset

Jos et ole tyytyväinen ostamiisi tuotteisiin, on sinulla 14 päivän palautusoikeus. Palautukseen oikeuttava aika lasketaan siitä päivästä kun tuote on saapunut asiakkaalle.

Ostajalla on oikeus peruuttaa kauppa ilman syytä neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta. Asiakkaan maksama summa palautetaan täysimääräisenä myyntikelpoista vahingoittumatonta palautettua tuotetta vastaan.

Asiakaspalautus tilanteessa ota yhteys asiakaspalveluumme numerossa: 0407688088 tai sähköpostilla osoitteeseen myynti@anello.fi